Hungarian English French German Russian Spanish
 KalitaKft.
Poliészter és epoxi műgyanták, szilikon gumi és poliruetán anyagok
×
 x 

A kosár üres
A kosár üres
Letölthető dokumentumok
Spacewax 300_product

Spacewax 300

450 gr. Viasz bázisú formaleválasztó paszta (PVA alá is alkalmas!)
Készlethiány
Array
Leírás

Készlethiány! ( helyette: https://mugyantak.hu/webaruhaz/formalevalaszto/fincolux-blu-formalevalszato-paszta-detail )

Spacewax 300

 Viasz bázisú formaleválasztó paszta poliészter és epoxigyanták leválasztásához, modellekhez, új eszközökhöz és folyamatos gyártáshoz is. A Spacewax 300 alkalmas PVA folyékony formaleválasztó alkalmazása előtti pasztázásra (pl.: új sablonok, vagy más kockázatos alkalmazások esetében).140 ° C-os hőmérsékletig használható.

ALKALMAZÁS:

A pasztát egy nedves és kicsavart ronggyal / pamut darabbal  körkörös mozdulatokkal kenjük fel a sablon felületére, majd azonnal egy száraz ruhával töröljük át száraz, fényes felületűre. 
Négy - hat viaszréteget kell alkalmazni az új formákra.
Fontos, hogy minden egyes alkalommal várjon kb. 30 percig, mielőtt a következő réteget felvinné, győződjön meg arról, hogy az oldószer komponensek elpárologtak.Ha PVA-t is akarunk használni, azt ez után lehet felvinni a felületre, majd a száradási idő után lehet kezdeni a gélezést.

Az új formákat legalább 3 órával korábban fel kell melegíteni 50 ° C-ra a formaleválasztó alkalmazásának megkezdése előtt.

Megjegyzés: Az alkalmazott viaszfilm hidegen csak a  sablon felületén marad,és nem lép be bele.
Az exotermikus hő kifejlődésének következtében, amely az első termék kivételkor megy végbe, a viaszt egyre inkább a felület pórusaiba vezeti addig, amíg a sablon el nem éri az úgynevezett "viasz-gazdag" állapotot. A 4 és 6 közötti rétegszám elegendő ahhoz, hogy elérjük ezt az állapotot.Kapcsolódó termékek Tooltip Egyedi prototípus a kapcsolódó termékek számára
Egyedi prototípus a kapcsolódó termékek számára

Információk

Sütikezelés