Hungarian English French German Russian Spanish
 KalitaKft.
Poliészter és epoxi műgyanták, szilikon gumi és poliruetán anyagok
×
 x 

A kosár üres
A kosár üres
Letölthető dokumentumok
Spacewax 300_product

Spacewax 300

450 gr. Viasz bázisú formaleválasztó paszta (PVA alá is alkalmas!)
Array
6.350 Ft
Leírás

Spacewax 300

 Viasz bázisú formaleválasztó paszta poliészter és epoxigyanták leválasztásához, modellekhez, új eszközökhöz és folyamatos gyártáshoz is. A Spacewax 300 alkalmas PVA folyékony formaleválasztó alkalmazása előtti pasztázásra (pl.: új sablonok, vagy más kockázatos alkalmazások esetében).140 ° C-os hőmérsékletig használható.

ALKALMAZÁS:

A pasztát egy nedves és kicsavart ronggyal / pamut darabbal  körkörös mozdulatokkal kenjük fel a sablon felületére, majd azonnal egy száraz ruhával töröljük át száraz, fényes felületűre. 
Négy - hat viaszréteget kell alkalmazni az új formákra.
Fontos, hogy minden egyes alkalommal várjon kb. 30 percig, mielőtt a következő réteget felvinné, győződjön meg arról, hogy az oldószer komponensek elpárologtak.Ha PVA-t is akarunk használni, azt ez után lehet felvinni a felületre, majd a száradási idő után lehet kezdeni a gélezést.

Az új formákat legalább 3 órával korábban fel kell melegíteni 50 ° C-ra a formaleválasztó alkalmazásának megkezdése előtt.

Megjegyzés: Az alkalmazott viaszfilm hidegen csak a  sablon felületén marad,és nem lép be bele.
Az exotermikus hő kifejlődésének következtében, amely az első termék kivételkor megy végbe, a viaszt egyre inkább a felület pórusaiba vezeti addig, amíg a sablon el nem éri az úgynevezett "viasz-gazdag" állapotot. A 4 és 6 közötti rétegszám elegendő ahhoz, hogy elérjük ezt az állapotot.Kapcsolódó termékek Tooltip Egyedi prototípus a kapcsolódó termékek számára
Egyedi prototípus a kapcsolódó termékek számára

Információk

Sütikezelés