huenfrderues
 KalitaKft.
Poliészter és epoxi műgyanták, szilikon gumi és poliruetán anyagok
×
 x 

A kosár üres
A kosár üres
Letölthető dokumentumok
Műszaki adatlap ZA22 spray

Biztonsági adatlap ZA 22 SPRAY "A"_product

Biztonsági adatlap ZA 22 SPRAY "B"

ZA 22 SPRAY

kétkomponensű addíciós szórható RTV szilikon gumi, amely szobahőmérsékleten vulkanizálódik. Keverési arány: A:B=1:1
0,5+0,5 kg
Array
7.569 Ft
Leírás

 

ZA 22 szórható változat, egy két komponensű ("A" + "B" komponens) addíciós RTV szilikon
gumi, amely szobahőmérsékleten vulkanizálódik.
Kisebb alámetszésekkel, bemélyedésekkel rendelkező modellek másolása esetén javasolt
függőleges felületeken.


A termék fő tulajdonsága vulkanizálódás előtt a kiválló folyási képesség.
Fő tulajdonságai a már kivulkanizálódott terméknek:
 Magas kémia ellenállóság bizonyos típusú gyanták agresszív összetevőivel szemben;
 Rendkívűl magas szakítószilárdság (ez a tulajdonság biztosítja a nagy kopásállóságot);
 Nagy pontosság a legkisebb részletek reprodukálásához;
 Magas méretstabilitás jellemzi időben és alakváltozásban is;
 Figyelemre méltó ellenállás a hővel és az öregedéssel szemben;
 Kíváló tapadásmentes hatás.

Fő alkalmazási területek:

Szerszámkészítés és reastaurálás egyébb függőleges másolásái eljárások.( (figyelemre méltó reprodukciós pontosság, nagy dimenziós stabilitás és magas mechanikai tulajdonságok).

Keverési arány: A : B=1 : 1

Figyeljen a GYORS feldolgozási időre!
Használja a terméket kimondottan szórasra alkalmas adapterrel vagy automata szóró berendezéssel.

Munkára fordítható idő szobahőmérsékleten (~23˚C-on)a bekeveréstől számítva ~  20-25 másodperc!!

Kötési/vulkanizálódási idő ~ 4 - 6perc

Fontos ajánlások:
A pontos arányokat tartsa be 1:1 / súly arány, így megfelelő időben bonthatjuk termékünket a
mechanikai tuladonságok megváltozása nélkül. A felület/ek-nek amivel a szilikon érintkezikszáraz
és zsirmentesnek kell lennie.
Mejegyzés: használat előtt javasoljuk a keverék alapos összekeverését, hogy elkerüljük a
leülepedést.

Kiszerelés:

1 kg =  0,5+0,5 kg (0,5 literes flakonokban)

2 kg =  1+1 kg (1 literes műanyag flakonokban)

10 kg =  5+5 kg (5 literes gyári kannákban)

Egység a dobozban: 2

Információk

Sütikezelés