huenfrderues
 KalitaKft.
Poliészter és epoxi műgyanták, szilikon gumi és poliruetán anyagok
×
 x 

A kosár üres
A kosár üres

Technikai és biztonsági adatlapok

Az alábbi táblázatban megtalálhatók a termékek Technikai és Biztosnági adatlpajai. A keresésnél a terméknév részletét beírva szűktheti a listát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások   

# Horváth Éva 2018-04-12 14:21
Üdv, rendeltem önöktől a synolite 0328-A-1 et katalizátorral ami a Curox 303.
Kiöntöttem dekoralas céljából a formába de nem keményedik meg pedig már eltelt 4nap.
Megkeményedik ez meg? Vagy ez a tipus nem kot meg kő kemenyre?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Kalita 2018-04-13 08:35
Igen, ez a gyanta kőkeményre köt, ha a gyanta cimkéjén feltüntetett feltételeket, mennyiségeket betartotta (hőmérséklet, 1% Curox).
Ha nem kötött meg, annak a következő okai lehetnek:
- 0,7 %-nál kevesebb, vagy 2-3 %-nál több Curox lett hozzáadva
- kikeményedés előtt nedvességet kapott
- hidegebb volt 15 foknál...
- túl vékony az öntött felület (1-2 mm-nél vékonyabb...)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Horváth Éva 2018-04-14 10:14
Köszönöm!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Schlögl Robin 2018-01-22 23:45
Tisztelt Bodnár Úr!

Elég kezdő vagyok még a gyanták használatát illetően, nem igazán tudom, hogy az én tevékenységemre mi lenne a megfelelő. Papírból készítek maketteket és ezek erősítésére szeretném használni. Ez előtt mezei faragasztót használtam de sajnos nem adott kellő tartást a darabomnak és a papír elvesztette az alakját. Azt szeretném kérdezni, hogy Ön mit ajánlana?
Előre is köszönöm a türelmét.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Kalita 2018-01-23 10:31
Mivel a gyantákat nem igazán erre a célra fejlesztették ki, és sajnos nekem sincs ez irányú tapasztalatom, ezért elég nehéz lenne most "okosakat" mondani...Azt javaslom, hogy próbálkozzon először egy"olcsóbb" poliészter gyantával (pl:http://mugyantak.hu/webaruhaz/poliesztergyantak/crystic-2-446-palv-altalanos-laminalo-gyanta-detail és - ha szükséges - annak során szerzett tapasztalatok alapján már könnyebb lehet a választás.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Havasi Szilárd 2017-12-15 09:02
Tisztelt Bodnár úr!
Orgonit dísztárgyat szeretnék önteni. Fontos /alapvető/ hogy kötéskor zsugorodjon a gyanta. A benne lévő kristálynak állandó nyomást adva. 3-10 cm X 1-2 cm méretben, és 5-től 10 cm-es piramis formában szeretném készíteni. Átlátszó színben. Ugyanaz a gyanta jó mind a két mérethez? Legyen szíves ajánljon számomra megfelelő terméket, előre is köszönöm.
Havasi Szilárd
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
# Rácz József 2017-06-25 21:13
Jónapot érdeklödnék, önöktöl fogok vásárólni a közeljövöben poliészter mügyantát egy müanyag csónak javitása miatt és érdekelne hogy az adott tipushoz kell-e záróréteg vagy nem fontos?A tipus pedig:Crystic 2-446 PALV 10 kg-os, a katalizátorral együtt.
Kettö és három réteget szeretnék az aljára.
Illetve tanácsait szivesen fogadom elsöre fogok laminálni.
Válaszukat elöre is köszönöm.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # Nagy Deák József 2016-08-05 13:29
Tisztelt Bodnár úr !
Olyan kérdésem lenne,hogy poliészter gyantából létezik e olyan ami nem 10-15 perc alatt térhálósodik hanem pár óra alatt,mondjuk 3-4 óra alatt vagy még esetleg több idő alatt .
Azért mert előzőleg a csónakomat bevontam és olyan "" rücskös "" egyenletlen lett,mivel siettem "kapkodtam" ( 10-15 perc )mert így is elég sok gyanta kárba ment,a másik pedig azt hittem,hogy a top-coat ot rákenem akkor szép sima lesz , tévedtem.Most szeretném teljesen lecsiszolni és újból kezdeni a gyantázással és a paplanozással ha sikerűl lecsiszolnom,va lamint ha van olyan poliészter gyanta amit előzőleg leírtam hosszabb idejű !
Üdvözlettel :Nagy Deák József
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # Bodnár Miklós 2016-08-09 12:31
Létezik a gyantákhoz egy kötés-lassító folyadék, (Inhibitor), amiből 0,1% mintegy kétszeresére nyújtja a gyanta gélidejét. (10 kg gyantához 10 gramm inhibitor.) De nem ez a megoldás, hanem másképpen kell nekiállni a feladatnak: Kb. 1 kg (1 liter) gyantát bekeverni, ez kb. 1 m 300 grammos üvegpaplan átitatására elegendő. Ekkora paplant vágni, és ezt tökéletesen eldolgozni a felületen (kb. 10-15 perc). Bekeverni a következő adag gyantát, és a következő paplannal folytatni, az előző mellett. Ezt is tökéletesen eldolgozni. Ekkorra az első rész már elkezdett megkötni. Így szépen, kényelmesen körbe lehet laminálni a csónakot, mire a végére ér, az eleje már megkötött. Ha két réteget akar csinálni (ajánlott!!), akkor ne egy 1 méteres darab paplant tegyen fel, csak egy fél méteres darabnak álljjon neki, itassa át gyantával, majd azonnal tegye rá a második fél méteres darabot (kicsit elcsúsztatva), és a két réteget egyszerre dolgozza el tökéletesen. A továbbiakban ezt ismételje.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # N.D.J. 2016-08-12 17:40
Tisztelt Bodnár Úr !
Köszönöm a választ ,de én úgy csináltam ,hogy kevéset kevertem be de 10-15 perc alatt nem eldolgozni lehet de még a 300 gr-os paplan sem telítődik ennyi idő alatt ,ezért inkább maradok a kötés lassító folyadék mellett,mivel hogy így is gyorsan szárad vákumozásról ezért szó sem lehet,pedig a modeleket mindig vákumozom igaz epoxi gyantával,de először még le kell az elrontott felületről a felesleges gyantát csiszolnom valamivel mert még a tapadós csiszoló vászon a gépen is hamar eltömődik,pár percenként cserélnem kell ,tud e nekem ajánlani valamilyen fém vagy valamilyen csiszolókorongo t ami könnyen viszi le a gyantát és nem tömődik el hamar ,van e Önöknek valami hasonló csiszológép vagy korongok gyantához ?
Üdvözletel :Nagy Deák József
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # Bodnár Miklós 2016-08-17 10:15
Sajnálom, ha nem tudok segíteni, én csak azt a módszert tudom javasolni, amivel jól meg lehet csinálni... De más problémát is látok: a paplan magától nem itatódik át, erre a célra fém légtelenítő hengert kell használni, mert ecsettel nagy gyakorlat szükséges a megfelelő minőség eléréséhez, a 15-20 perc elegendő a fentebb leírt 1 kg gyanta eldolgozására fém henger használatával, a megkötött gyanta nem lehet ragadós, ha a címkéjén leírtakat pontosan betartották, stb...
Sajnos, csiszológép és korong ügyében nem tudunk segíteni, ilyen szerszámokat mi nem tartunk.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # N.D.J. 2016-08-24 17:56
Tisztelt Bodnár úr!

Nagyon is tudott segíteni amit nagyon köszönök ,de még lenne egy kérdésem mielőtt megrendelnék pár dolgot ,ha vákumozni szeretném az egész csónak alját csiszolás után ahoz melyik gyantát javasolja , mert én a modeleket vákumozni szoktam és a vákumozással sokkal simább és szebb a felület ,igaz csak kis modeleken nem pedig nagy csónakokon , igaz epoxi gyantával ami 60 perces fazékidejű volt !
Köszönettel : Nagy D. József
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # Bodnár Miklós 2016-08-25 09:07
Pontosan a hosszú edényidő miatt használnak vákuumos eljárásokhoz epoxi gyantákat, mert poliészterből nincs olyan, ami gyárilag erre lenne beállítva. Ha pedig egy olyan gyantát választ, ami nincs gyárilag előgyorsítva, (pl. Crystic 199) annál Önnek kell a megfelelő edényidőt az adott hőmérsékleten beállítani, kikisérletezni, a gyorsító (Cobalt 1%-os oldata) megfelelő mennyiségének hozzáadásával. A topcoat pedig azért szükséges, hogy a az üveg-erősített részt elzárja a víztől, megvédje a természettől.Ha nincs topcoat, a víz, és az UV sugárzás pár év alatt tönkre teszi a laminátumot, míg ha le van kenve, 8-10 évet lazán kibír...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # Fábián Zoltán 2016-06-24 13:35
Tisztelt Kalita Kft!

Segítséget szeretnék kérni. Formaleválszató t keresek.
Plexi szerszámra visszük fel a Loctite SI 5970 BM szilikont. Száradás közben és után szeretnénk vizsgálni az esetleges buborékosodást.
A szerszámot többször kell használni ezért fontos egy kíméletes és átlátszó leválasztó. A lehető legközelebb álljon a víztisztához, ne kezdje ki a plexit és könnyen eltávolítható legyen.

A válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Fábián Zoltán
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
0 # Bodnár Miklós 2016-06-27 15:07
Mi kompozitokhoz használt leválasztókat forgalmazunk, és azok hatását, alkalmazási lehetőségeit ismerjük... Nem ismerem az Ön által említett szilikont, ráadásul szilikonokhoz legtöbbször nem szoktunk leválasztót javasolni. A mi termékeink közül - kizárásos alapon - szóba jöhet:
- Separator (szilikon/szili kon leválasztó, nem tudom, hogy plexivel hogyan viselkedik, és nem tudom, hogyan távolítható el)
- PVA (langyos/meleg vízzel könnyen eltávolítható, valószínűleg nem bántja a plexit)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
Technikai adatlapok
Terméknév Leírás
90-78 PA Poliészter alapú ragasztó pasztaTechnikai adatlap 90-78PA_product
AcetonTechnikai adatlap Aceton
Al-Olt 8 AF aluminium-trihidrát (ATH)Technikai adatok Alumínium Trihidrát
Crystic 12 PA ISO-NPG fekete ecsetelhető szerszámgélTechnikai adatlap_product
Crystic 199 Poliészter gyantaTechnikai adatlap_product
Crystic 2-446 PALV általános lamináló gyantaTechnikai adatlap_product
Crystic 65 PA Natúr ecsetelhető poliészter gélTechnikai adatlap Crystic 65 PA_product
Crystic 65pa 3101 Fehér ecsetelhető poliészter gélTechnikai adatlap Crystic 65 PA
Crystic 69 PABiztonságtechnikai adatlap_product
Crystic 97 PA 3101 Fehér szórható poliészter gélTechnikai adatlap_product
Crystic 97 PA 3101 Fehér szórható poliészter gélBiztonságtechnikai adatlap_product
Crystic 97 PA Natúr szórható poliészter gélTechnikai adatlap_product
Crystic 97 PA Natúr szórható poliészter gélBiztonságtechnikai adatlap_product
EC 141 UV-álló epoxi öntő gyantaEC141NF, W241ng, W242NF Technikai adatlap
EC 254 UV-stabil epoxi záró rétegTechnikai adatlap EC254LB_W254N UV-stabil epoxi záró réteg
F 180 Gyorsöntő poliuretán gyanta (4-6 perc)Technikai adatlap - F 180 poliuretán gyors-öntő gyanta
F 190 Gyorsöntő poliuretán gyanta (8-13 perc)F190 Technikai adatlap
F 32 Gyorsöntő poliuretán gyantaTechnikai adatlap - F 32 Gyorsöntő poliuretán gyanta
Fix-All Classic 290mlTechnikai adatlap Fix All Classic
Fix-All Crystal/ 290mlTechnikai adatlap Fix All Crystal
Fix-All High Tack fehér/ 290mlTechnikai adatlap Fix All HT
Fix-All Turbo fehér/ 290mlTechnikai adatlap Fix All Turbo
HA 184 TPRE paraffinmentes poliészter gyantaSirca HA184 TPR 20 technikai adatlap_product
HDK N20 /Aerosil/Technikai adatlap HDK N-20
HDK N20 /Aerosil/Technikai adatlap HL 200
HDK N20 /Aerosil/Technikai adatlap Prosilox200
HL120ASX10 poliészter gyanta (Polisztirol habokhoz)Technikai adatlap HL120ASX10
HN800TA31 Vinilészter gyantaTechnikai adatlap HN800TA31
HT 45 Transparent Szilikon öntőgyanta 0,5+0,5 kgTechnikai adatlap HT 45 Transparent
Ipari fehér ecsetelhető gélTechnikai adatlap ipari fehér gél
Ipari fehér szórható gélIpari gél technikai adatlap
Ipari fehér szórható gélIpari gél Biztonságtechnikai adatlap
Ipari natúr szórható gélIpari gél Biztonságtechnikai adatlap_product
Karbon+kevlár hibridszövet 180 gr/nm zsákszövésűTechnikai adatlap Carbon-Aramid hibridszövet 170-180 gr/m2
Karbon+kevlár hibridszövet 210 gr/nm 2/2 (sávoly)szövésűTechnikai adatlap Carbon-Aramid hibridszövet 210 gr/m2 sávolyszövésű
Kevlár (aramid) szövet 170 gr/nm 2/2(sávoly)szövésűTechnikai adatlap Kevlár (aramid) szövet 170 gr/m2 sávolyszövésű 2/2
Marbocote 227 CEETechnikai adatlap_product
Marbocote 625X EcoTechnikai adatlap_product
Marbocote CleanerTechnikai adatlap_product
Marbocote Fastcote LPTechnikai adatlap_product
Marbocote RS 415 ECOTechnikai adatlap_product
Marbocote TRE 45 ECOTechnikai adatlap_product
Marbocote TRE 75 ECOTechnikai adatlap_product
Mikroballon 300Technikai adatok Eurocell
Mixfill 10Biztonságtechnikai adatlap_product
Mixfill 10Technikai adatok
Mixfill 30Technikai adatok_product
Mixfill 30Biztonságtechnikai adatlap_product
Oskar's M 700 C Formaleválszató pasztaTechnikai adatlap_product
Oskar's M100 PolírpasztaTechnikai adatlap_product
Oskar's M150 PolírpasztaTechnikai adatlap_product
Oskar's M50 PolírpasztaTechnikai adatlap Oskar's M-50
Palatal U-570 TV-01Technikai adatlap Palatal U 570
Polijel F 271Biztonságtechnikai adatlap_product
Polijel F 291Biztonságtechnikai adatlap_product
Polijel P 209-ZBiztonságtechnikai adatlap_product
Polijel P 213Biztonságtechnikai adatlap_product
Polijel P-240Biztonságtechnikai adatlap_product
Polijel P-291Biztonságtechnikai adatlap_product
Polimal 1094TP-1 parafinmentes lamináló gyantaTechnikai adatlap_product
Polimal 1094TP-1 parafinmentes lamináló gyantaBiztonságtechnikai adatlap_product
Polimal 150Technikai adatlap Polimal 150
Polipol 240 Gloss resinBiztonságtechnikai adatlap_product
POLIPOL 389Biztonságtechnikai adatlap_product
Polivaks SIVI-PVABiztonságtechnikai adatlap_product
Rovingszövet 200 gr/m2-esTechnikai adatlap_product
Rovingszövet 300 gr/m2-es 125 cm szélesTechnikai adatlap_product
Rovingszövet 500 gr/m2-es 125 cm szélesTechnikai adatlap_product
SA 300 gyorsító epoxihozSA 300 Technikai adatlap
Separator 200ml formaleválasztó szilikonokhozTechnikai adatlap Separator 200ml formaleválasztó szilikonokhoz
SR 1610 gyanta és térhálósítóSR 1610 Biztonságtechnikai adatlap
SR 1610 gyanta és térhálósítóSD 2613 térhálósító Biztonságtechnikai adatlap
SR 5550 Epoxi fa impregnálóTechnikai adatlap és leírás
SR 5550 Epoxi Lamináló gyantaTechnikai adatlap és leírás_product_product
SR 5550 UV-stabil epoxi záró rétegTechnikai adatlap és leírás_product
Synolite 0328-A-1 víztiszta öntőgyantaTechnikai adatlap
Szilikon színező pasztaTechnikai adatlap szilikon színezőkhöz
Talcum (Luzenac SE) StandardTalcum technikai adatlap
Technikai adatlapTechnikai adatlap-Crystic Topcoat 49PA.pdf
Technikai adatlapTechnikai adatlap-M01C57.pdf
Technocoat fehér ecsetelhető poliészter top-coatTechnikai adatlap fehér ecsetelhető poliészter top-coat
Technocoat natúr ecsetelhető poliészter top-coattechnikai adatok Technocote natúr ecsetelhető poliészter top-coat
Technogel M01C57(C59) üvegszálas poliészter kitt Technikai adatlap M01C59
Technogel M01C57(C59) üvegszálas poliészter kitt Technikai adatlap M01C57_product
Technogel M01C57(C59) üvegszálas poliészter kittTechnikai adatlap M01C57
Technogel M01C57(C59) üvegszálas poliészter kittTechnikai adatlap M01C59
UR 3558 Rugalmas Poliuretán gyantaTechnikai adatlap UR 3558
UR 3558 Rugalmas Poliuretán gyantaTechnikai adatlap UR 3558
Üvegpaplan 100 gr/m2-esTechnikai adatlap (emulziós)_product
Üvegpaplan 100 gr/m2-esTechnikai adatlap (porkötéses)_product
Üvegpaplan 225 gr/m2-esTechnikai adatok (Kínai)
Üvegpaplan 300 gr/m2Technikai adatlap (emulziós)_product
Üvegpaplan 300 gr/m2Technikai adatlap (porkötéses)_product
Üvegpaplan 300 gr/m2Technikai adatok (Kínai)_product
Üvegpaplan 450 gr/m2Technikai adatlap (porkötéses)
Üvegpaplan 450 gr/m2Technikai adatlap (emulziós)
Üvegpaplan 450 gr/m2Technikai adatok (Kínai)_product
Üvegpaplan 600 gr/m2Technikai adatlap (porkötéses)_product_product
Üvegpaplan 600 gr/m2Technikai adatok (Kínai)_product
Üvegszövet 50 gr/m2-esÜvegszövet 48 gr/m2-es technikai adatlap
Üvegszövet 80 gr/m2-esÜvegszövet 80 gr/m2-es technikai adatlap
ZA 13 MOULD WT 45 szilikon öntőgyanta (0,5+0,5 kg)Technikai adatlap ZA 13 MOULD WT 45 szilikon öntőgyanta
ZA 22 Mould Szilikon öntőgyantaTechnikai adatlap ZA 22 Mould
ZA 22 Thixo Body Szilikon öntőgyanta 1+1 kgTechnikai adatlap ZA 22 Thixo Body
ZA 4 LT szilikon öntőgyanta 0,5+0,5 kgTechnikai adatlap ZA 4 LT szilikon öntőgyanta
ZA 8 LT szilikon öntőgyanta 0,5+0,5 kgTechnikai adatlap ZA 8LT
ZA RTV 30-60 Szilikon öntőgyanta 0,5+0,5 kgTechnikai adatlap ZA RTV 30-60
ZC TX (DT40010 Szilikon tixotropizáló adalék)Technikai adatlap ZCTX 250 gr

Biztonsági adatlapok

Biztonsági adatlapok
Terméknév Leírás
AcetonBiztonsági adatlap - Aceton
Crystic 12 PA ISO-NPG fekete ecsetelhető szerszámgélBiztonsági adatlap Crystic 12 PA _product
Crystic 199 Poliészter gyanta Biztonsági Adatlap_Crystic 199
Crystic 2-446 PALV általános lamináló gyanta Biztonsági adatlap Crystic 2-446 PALV
Crystic 65 PA Natúr ecsetelhető poliészter gélBiztonsági adatlap Crystic 65pa_product
Crystic 65pa 3101 Fehér ecsetelhető poliészter gélBiztonsági adatlap Crystic 65pa
EC 141 UV-álló epoxi öntő gyantaEC 141 Biztonsági adatlap
EC 141 UV-álló epoxi öntő gyantaW241 Biztonsági adatlap
EC 141 UV-álló epoxi öntő gyantaW242 Biztonsági adatlap
EC 252 UV-stabil epoxi öntőgyantaEC 252 Biztonsági adatlap
EC 252 UV-stabil epoxi öntőgyantaW 241 Biztonsági adatlap
EC 252 UV-stabil epoxi öntőgyantaW 242 Biztonsági adatlap
EP 235 PMXIP Epoxi hígítóBiztonsági adatlap EP235 PMXIP_product
Essil 291/292 szilikon öntő gyanta és edző kittEssil 291/292 gyanta biztonsági adatlap
Essil 291/292 szilikon öntő gyanta és edző kittEssil 291 katalizátor biztonsági adatlap
F 180 Gyorsöntő poliuretán gyanta (4-6 perc)Biztonsági adatlap - F180 POLYOL
F 180 Gyorsöntő poliuretán gyanta (4-6 perc)Biztonsági adatlap - F180 ISOCYANAT
F 190 Gyorsöntő poliuretán gyanta (8-13 perc)Biztonsági adatlap - F 190 POLYOL
F 190 Gyorsöntő poliuretán gyanta (8-13 perc)Biztonsági adatlap - F 190 ISOCYANATE
Fix-All Classic 290ml Biztonsági adatlap Fix All Classic
Fix-All Crystal/ 290ml Biztonsági adatlap Fix All Crystal
Fix-All High Tack fehér/ 290ml Biztonsági adatlap Fix All HT
Fix-All Turbo fehér/ 290mlBiztonságii adatlap Fix All Turbo
HA 184 TPRE paraffinmentes poliészter gyantaSirca HA184 TPR 20 biztonsági adatlap
HDK N20 /Aerosil/Biztonsági adatlap HDK N-20
HK-31 epoxi öntő hobbigyantaHK-31 "A" Biztonsági adatlap
HK-31 epoxi öntő hobbigyantaHK-31 "B" Biztonsági adatlap
HK-39(g80) UV-stabil epoxi öntőgyantaHK-39 A Biztonságii adatlap
HK-39(g80) UV-stabil epoxi öntőgyantaHK-39 B Biztonságii adatlap
HL120ASX10 poliészter gyanta (Polisztirol habokhoz)Biztonsági adatlap HL120ASX10
HN800TA31 Vinilészter gyantaBiztonsági Adatlap HN800TA31
HT 33 Transparent Szilikon öntőgyanta 0,5+0,5 kgBiztonsági adatlap HT 33 bázis
HT 33 Transparent Szilikon öntőgyanta 0,5+0,5 kgBiztonsági adatlap HT 33 katalizátor
HT 45 Transparent Szilikon öntőgyanta 0,5+0,5 kgBiztonsági adatlap HT 45 Transparent A komponens
HT 45 Transparent Szilikon öntőgyanta 0,5+0,5 kgBiztonsági adatlap HT 45 Transparent B komponens
Ipari fehér ecsetelhető gélBiztonsági adatlap Ipari gélcoat
Ipari natúr ecsetelhető gélBiztonsági adatlap - Ipari natúr ecsetelhető gél
Jesmonite AC100 akril gyantaEssil 291/292 gyanta biztonsági adatlap
Jesmonite AC100 akril gyantaEssil 291 katalizátor biztonsági adatlap
Marbocote 227 CEEBiztonsági adatlap - Marbocote 227 CEE
Marbocote 625X EcoBiztonsági adatlap - Marbocote 625X
Marbocote CleanerBiztonsági adatlap - Marbocote Cleaner
Marbocote Fastcote LPBiztonsági adatlap - Marbocote Fastcote LP
Marbocote RS 415 ECOBiztonsági adatlap - Marbocote RS-415 Eco
Marbocote TRE 45 ECOBiztonsági adatlap - Marbocote Tre 45 ECO
Marbocote TRE 75 ECOBiztonsági adatlap - Marbocote Tre 75 ECO
Oskar's M 700 C Formaleválszató pasztaBiztonsági adatlap - Oskar's M700
Oskar's M100 PolírpasztaBiztonsági adatlap - Oskar's M100
Oskar's M150 PolírpasztaBiztonsági adatlap - Oskar's M150
Oskar's M50 PolírpasztaBiztonsági adatlap - Oskar's M50 Polírpaszta
Palatal U-570 TV-01 Biztonsági adatlap Palatal U 570
PVA leválasztó folyadékPVA natur Biztonsági adatlap
SA 300 gyorsító epoxihozSA 300 Biztonsági adatlap
Separator 200ml formaleválasztó szilikonokhozBiztonsági adatlap - Separator 200ml
SR 5550 Epoxi fa impregnálóBiztonsági adatlap - SD 5503 lassú térhálósító -
SR 5550 Epoxi fa impregnálóBiztonsági adatlap - SD 5505 gyors térhálósító -
SR 5550 Epoxi fa impregnálóBiztonsági adatlap - SR 5550 gyanta -
SR 5550 Epoxi fa impregnálóBiztonsági adatlap - EP 235 PMXIP epoxi hígító
SR 5550 Epoxi Lamináló gyantaBiztonsági adatlap - SR 5550 Lamináló gyanta
SR 5550 Epoxi Lamináló gyantaBiztonsági adatlap - SD 5503 lassú térhálósító
SR 5550 Epoxi Lamináló gyantaBiztonsági adatlap - SD 5505 gyors térhálósító
SR 5550 UV-stabil epoxi záró rétegBiztonsági adatlap - SR 5550 gyanta
SR 5550 UV-stabil epoxi záró rétegBiztonsági adatlap - SD 5504 UV stabil térhálósító
Synolite 0328-A-1 víztiszta öntőgyanta Biztonsági Adatlap Synolite 0328-A-1
Szilikon színező pasztaBiztonsági adatlap (fekete)
Szilikon színező pasztaBiztonsági adatlap (kék)
Szilikon színező pasztaBiztonsági adatlap (zöld)
Szilikon színező pasztaBiztonsági adatlap (piros)
Szilikon színező pasztaBiztonsági adatlap (fehér)
Talcum (Luzenac SE) StandardTalcum (Luzenac SE) Biztonsági adatlap
Technocoat fehér ecsetelhető poliészter top-coatBiztonsági adatlap-Technocoat fehér ecsetelhető
Technocoat natúr ecsetelhető poliészter top-coatBiztonsági adatlap-Technogél Natur Topcoat
Technogel M01C57(C59) üvegszálas poliészter kittBiztonsági adatlap M01C57(C59)
Technogel M01C57(C59) üvegszálas poliészter kittBiztonsági adatlap M01C57 msds
Translux D150/151 változtatható keménységű, víztiszta epoxi gyantaBiztonsági adatlap-Translux 150 gyanta
Translux D150/151 változtatható keménységű, víztiszta epoxi gyantaBiztonsági adatlap-Translux 150-151 térhálósító
UR 3558 Rugalmas Poliuretán gyantaBiztonsági adatlap - 3558 POLYOL
UR 3558 Rugalmas Poliuretán gyantaBiztonsági adalap - 3558 ISOCYANATE
ZA 22 SPRAYBiztonsági adatlap ZA 22 SPRAY "A"_product
ZA 22 SPRAYBiztonsági adatlap ZA 22 SPRAY "B"
ZA 22 Mould Szilikon öntőgyantaBiztonsági adatlap - ZA 22 Mould A komponens
ZA 22 Mould Szilikon öntőgyantaBiztonsági adatlap - ZA 22 Mould B komponens
ZA 22 Thixo Body Szilikon öntőgyanta 1+1 kgBiztonsági adatlap - ZA 22 Thixo Body "A"
ZA 22 Thixo Body Szilikon öntőgyanta 1+1 kgBiztonsági adatlap - ZA 22 Thixo Body "B"
ZA 8 LT szilikon öntőgyanta 0,5+0,5 kgBiztonsági adatlap ZA 8LT Bázis
ZA 8 LT szilikon öntőgyanta 0,5+0,5 kgBiztonsági adatlap ZA 8LT Kat
ZC 20-120 Szilikon öntőgyantaZC 20-120 Biztonsági adatlap hun.pdf
ZC 20-120 Szilikon öntőgyantaZC 45 katalizátor biztonsági adatlap
ZC TX (DT40010 Szilikon tixotropizáló adalék)Biztonsági adatlap ZCTX 250 gr

Információk

hírlevél feliratkozás

Az alábbi checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.


Sütikezelés